Sandwich la cuptor

de rodicamaria in Sandvisuri, 28 Sep 2013 | 4375 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 felii paine(patrate)
  • 200 g dovlecel ras
  • ceapa
  • 150 ml lapte
  • 4 oua
  • o lingurita marar tocat
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 50 g cascaval
  • 50 g branza fetta
  • 50 g pastrama pui
  • 1 lingura ulei
  • unt
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sandwich la cuptor:

Ceapa se caleste putin in ulei,apoi se adauga dovlecelul ras si stors si se caleste in continuare.Se lasa sa se raceasca si se adauga ardeiul kapia si mararul.Se portiveste gustul de sare si piper.

Se unge cu unt o tava antiaderenta si se aseaza 4 felii de paine.Apoi se intinde amestecul de dovlecel.Se presara cu branza fetta zdrobita cu furculita si cu pastrama de pui taiata cubulete.

Se aseaza apoi celelalte 4 felii de paine.Se presara cu cascaval si se toarna deasupra un amestec facut din ouale batte cu lapte.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.

Se lasa sa se raceasca si se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sandwich la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu salam si cascaval