Sardine cu sos aromat de rosii

de Sylvia in Peste, 10 Aug 2012 | 6393 vizualizari

COMENTARII (21)

Sylvia 1

10.08.2012, 14:26

Va invit la un peste, sunt intr-o faza a verii in care mananc aproape zilnic peste sau fructe de mare si salate. NU ma mai satur parca de aceasta aroma a marii si de izul de vacanta

Bya Ralu 1

10.08.2012, 14:26

prima servita

T I M E A 1

10.08.2012, 14:53

MINUNAT ARATA

laura_n 1

10.08.2012, 15:13

"chiar si o sardina viseaza sa fie “cineva”.
Ce scumpa esti si ce bine arata mancarea

Dya Daniela Andrei 1

10.08.2012, 15:17

Bucataras 1

10.08.2012, 16:24

senzatieee

iry-gabriela 1

10.08.2012, 16:33

mirela0911 1

10.08.2012, 18:09

RuxyRux 1

10.08.2012, 19:09

Arata senzational Sylvia

Rocsi 1

10.08.2012, 20:31

- Andreea - 1

10.08.2012, 22:42

frumos aranjament...

mamaieelena 1

11.08.2012, 18:46

Sylvia se vede ca este pasiune pentru tine bucatareala ca pe tot ce pui mana iese arta;super

gaby_gabytza 1

12.08.2012, 12:59

MotanLaOale 1

13.08.2012, 17:57

Sylvia 1

19.08.2012, 14:55

Va multumesc pentru aprecieri si comentarii !

jolygina 1

20.08.2012, 19:17

ce frumos e aranjat

deyutzky 1

29.08.2012, 11:02

La multi ani!!!!

Mihaela11_jo 1

29.08.2012, 15:31

La Multi Ani! fericiti alaturi de cei dragi tie

Sylvia 1

29.08.2012, 16:38

Multumesc din suflet tuturor!

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:54

foarte buna........la favorite cu ea,arata superb

Rahela Velicu 1

05.01.2017, 01:06

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Caras cu sos de rosii si capere,la cuptor