Sardine cu sos de roşii la cuptor

de kukibella in Peste, 11 Noi 2013 | 17156 vizualizari

 

prefer sa gatesc peştele la cuptor sau la gratar,bineınteles ca ımi place şi cel prajit dar urasc sa prajesc peşte :)

 

INGREDIENTE

  • ½ kg.sardine
  • 3 roşii mari carnoase şi bine coapte sau roşii ın suc propriu
  • 4-5 catei de usturoi
  • 10 cepe arpagic
  • Cimbru
  • Sare,piper proaspat macinat
  • Marar uscat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sardine cu sos de roşii la cuptor:

Peştele se curata (inclusiv de capete ) şi se spala;

Cepele arpagic se curata ;

Roşiile şi ustoroiul se curata de coaja şi se dau prin razatoare;

Intr-un vas se amesteca roşiile cu usturoiul adaugandu-se pe rand sarea,cimbrul,mararul ,piperul şi uleiul de masline

In vasul ptr.cuptor se aşeaza un rand de peşte,cateva cepe arpagic şi cateva linguri de sos;Se continua ın acelaşi mod avand grija ca ultimul rand sa fie acoperit de sos;

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190 de grade ptr.aprox.25 de minute;

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sardine cu sos de roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de struguri