Scoici cu coriandru

de cristeena20 in Fructe de mare, 19 Mai 2014 | 4717 vizualizari

 

O gustare pentru iubitorii de fructe de mare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg scoici (congelate sau proaspete)
  • ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • sare, piper alb
  • 1/2 lamaie
  • 1 legatura de coriandru proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scoici cu coriandru:

Daca avem scoicile congelate le punem in apa rece chiar inainte de a le gati cu 5 minute , daca sunt proaspete le gatim imediat.

 Intr-o cratita punem la incins ulei d emalsine de buna claitate si adaugam usturoiul zdrobit doar cu lama cutitului. Adaugam scoicile , adaugam sare, piper alb si punem capacul. Saltam de cateva ori si tinem acoperit cca 3 minute . scoicile trebuie sa se deschida toate. Adaugam la final sucul de lamaie si dupa ce am stins focul adaugam si coriandrul proaspat tocat. 

 Au un gust deosebit si se mananca cu paine buna de casa si un vin alb sau verde rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Scoici cu coriandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

multumesc mult dragilor!!

cristeena20 1

19.05.2014, 23:48

xana, tin pumnii!!

anca_rm 1

20.05.2014, 08:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paella de Bogavante