Snitel de pui in crusta de tofu

de marcela1979 in Pui, 18 Apr 2015 | 3987 vizualizari

 

mai de dieta...

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • sare,piper
  • 2 cutii de tofu
  • boia dulce 1 lgt
  • boia iute 1/2 lgt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitel de pui in crusta de tofu:

Pieptul de pui se taie si se bate pentru snitele. Se condimenteaza cu sare,piper si boia dulce. Se bat 2 oua si se condimenteaza cu un pic de sare. Tofu se scurge bine de apa si se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Se amesteca tofu cu boia dulce si cu boia iute.

 Se ia felia de piept de pui, se da prin ou, apoi se tavaleste prin tofu razalit.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza pieptul pregatit. Se da la cuptor la foc mic spre mediu pana se rumeneste pe o parte, apoi se intoarce cu grija sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Se lasa circa 40 de min in total. Cand sunt rumenite se scot afara din cuptor .

TIPS-URI

1

tofu trebuie sa fie bine scurs

2

se poate face si cu curcan, porc

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui in crusta de tofu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada din piept de pui tocat cu ciuperci si cascaval