Snitele de pui cu leurda

de Lau in Mancaruri cu carne, 13 Aug 2021 | 2041 vizualizari

 

Retete de suflet

 

INGREDIENTE

  • 700 g piept de pui
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • faina
  • pesmet(eu am avut pesmet facut in casa)
  • 250 g l'ortolan
  • 100 g leurda
  • rosii
Portii: 7
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu leurda:

Pieptul de pui il taiem in felii nu foarte subtiri.

Il batem putin cu ciocanul, il asezam pe un tocator si condimentam cu condimente dupa gust pe ambele parti.

Eu prefer sa il pun in lapte cu condimente cel putin 30 min pentru ca iese mult mai fraged; inainte sa ma apuc sa le prajesc, le pun intr-o strecuratoare.

Batem ouale cu smantana si condimente, avem grija sa nu le saram.

Trecem snitele prin faina,ou si pesmet, le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

Le scoatem pe un platou tapetat cu servetele de bucatarie pentru a absoarbe surplusul de ulei.

Tapetam o tava cu hartie de copt, adaugam snitelele, cate o felie de branza, leurda tocata si deasupra felii de rosii.

Dam tava la cuptorul incalzit cca. 10 min pana ce se topeste branza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne de pui