Socata reteta bunicii

de babi5 in Bauturi, 16 Mai 2013 | 3477 vizualizari

 

Socata reteta bunicii
Am pus sa fac socata ca in fiecare an de altfel, dar in acest an nu am mai pus drojdie de bere, sa vedem cum v-a iesi...

 

INGREDIENTE

  • Socata reteta bunicii
  • 5 lamai
  • 1,5 kg zahar
  • 10 l apa
  • 12 flori de soc
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata reteta bunicii:

Socata reteta bunicii

Intr-un borcan punem apa cu zaharul dizolvat, adaugam florile de soc si lamaile taiate felii. Punem la soare pentru macerat si amestecam de doua-trei ori pe zi. Cind a inceput sa se aciduleze, strecuram si punem in sticle si tinem la frigider.

Bun si sanatos!

TIPS-URI

1

Cand servim se mai poate adauga o feliuta de lamaie pentru decor si cuburi de gheata

Daca ti-a placut reteta noastra "Socata reteta bunicii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

babi5 1

17.05.2013, 09:26

cu mare drag rocsi azi il strecor

mena29 1

17.05.2013, 11:59

Si la noi a inflorit socul,am sa fac si eu zilele urmatoare insa pana atunci,beau un pahar de la tine

babi5 1

17.05.2013, 13:36

Cu mare ,mare drag azi o strecor sa o pun in frigider ..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii