Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Criss in Bauturi, 26 Mai 2015 | 9772 vizualizari
miki_a 1
Buna si racoritoare!
MotanLaOale 1
mirela0911 1
Buna, o sa fac si eu!
Gicuta 1
Aromata si foarte buna!
Criss 1
reisnaor_2006 1
superrrrrrrrrrr
Gherca Daniela 1
cea mai buna!
Andra_Constantinescu 1
Buuuuuna!
d_madisor 1
se pune si drojdie :jumatate de pliculet sau cat o nuca
Multumesc.
d_madisor, eu n-am pus niciodata drojdie si totusi a fermentat si s-a facut acidulata bine de tot. Cred ca se vad bulele in pahar. Flacoanele stateau sa explodeze, atat de acidulata e.
Rocsi 1
Maine fac si eu...Abia astept, pana atunci degust de la tine
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Retete_gustoase 1
la 17:30
de Bucataras 6
la 15:34
la 08:26
ieri la 10:56
pe 18.05 la 22:00
de gaby_duceag 8
6 comentarii
3 comentarii
2 comentarii
9 voturi
7 voturi
5 voturi
Rocsi
LeBlogPiquant 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1566 puncte
gaby_duceag 8
1400 puncte
Caty 2
1238 puncte
vasimur 4
1157 puncte
Constelatialeu 9
1136 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!