Socata reteta bunicii

de Criss in Bauturi, 26 Mai 2015 | 9772 vizualizari

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.05.2015, 08:08

Buna si racoritoare!

MotanLaOale 1

26.05.2015, 08:19

mirela0911 1

26.05.2015, 08:22

Buna, o sa fac si eu!

Gicuta 1

26.05.2015, 08:23

Aromata si foarte buna!

Criss 1

26.05.2015, 08:27

reisnaor_2006 1

26.05.2015, 09:12

superrrrrrrrrrr

Gherca Daniela 1

26.05.2015, 09:27

cea mai buna!

Andra_Constantinescu 1

26.05.2015, 11:20

Buuuuuna!

d_madisor 1

26.05.2015, 11:22

se pune si drojdie :jumatate de pliculet sau cat o nuca

Criss 1

26.05.2015, 18:17

Multumesc.

Criss 1

26.05.2015, 18:18

d_madisor, eu n-am pus niciodata drojdie si totusi a fermentat si s-a facut acidulata bine de tot. Cred ca se vad bulele in pahar. Flacoanele stateau sa explodeze, atat de acidulata e.

Rocsi 1

26.05.2015, 19:58

Maine fac si eu...Abia astept, pana atunci degust de la tine

Criss 1

27.05.2015, 10:13

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Socata reteta bunicii