Somon in crusta

de katty in Somon, 28 Ian 2015 | 4710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati file de somon
  • 2 linguri pesmet
  • 70 gr nuca macinata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • 2 lingurite mustar
  • sare
  • piper
  • fasole verde
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon in crusta:

Amestecam pesmetul cu nuca ,usturoiul pisat .Spalam somonul ,il tamponam cu un servet absorbant, il presaram cu sare si piper , apoi il ungem cu mustar si il trecem prin amestecul de nuca si pesmet.Asezam pestele intr-o tava unsa cu ulei si il dam la cuptor aproximativ 15 minute.
Pentru garnitura fierbem  fasolea verde in apa clocotita cu putina sare 10 minute ,o scurgem ,apoi presaram  deasupra uleiul de masline si putina nuca macinata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon in crusta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

simona72 1

28.01.2015, 13:00

Imi place tare mult cum gatesti...ti-am vizualizat toate retetele in fuga si toate sunt minunate! Imi cer scuze daca nu am timp sa comentez la toate...

elucubratiiculinare 1

28.01.2015, 13:45

Imi place somonul! O sa incerc si reteta asta

katty 1

28.01.2015, 22:52

Multumesc Simona72.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon la cuptor