Somon la gratar sub crusta de pesmet cu parmezan

de simona72 in Somon, 5 Mai 2016 | 4200 vizualizari

COMENTARII (22)

Adele 1

05.05.2016, 21:00

Vin si eu la masa

simona72 1

05.05.2016, 21:01

Te astept Adeluta!

mirela0911 1

05.05.2016, 21:01

Asa imi place si mie pestele, cu cat mai multa zeama de lamaie. Cred ca a iesit tare bun si crocant!

Ina 1

05.05.2016, 21:03

Ma asez si eu langa Adele

simona72 1

05.05.2016, 21:03

Doar la suprafata a iesit crocant, in interior moale. Multumesc Mirela!

simona72 1

05.05.2016, 21:11

Te astept Ina!

Zamfira 1

05.05.2016, 21:16

katty 1

05.05.2016, 21:17

mihaelar63 1

05.05.2016, 21:24

I-ai facut peste la Florin

simona72 1

05.05.2016, 21:25

Multumesc fete dragi!

simona72 1

05.05.2016, 21:26

Miha, da, i-am facut!

Bya Ralu 1

05.05.2016, 21:33

la favorite,arata super

simona72 1

05.05.2016, 21:35

Multumesc Bya! sigur o sa-ti placa

diaconta 1

05.05.2016, 21:44

Ce de peste ai facut ))

simona72 1

05.05.2016, 22:04

Urmeaza si fructe de mare, Dia)

marcela1979 1

05.05.2016, 22:19

sebirizescu 1

05.05.2016, 23:17

bun

MotanLaOale 1

05.05.2016, 23:26

bun bun

Rahela Velicu 1

06.05.2016, 15:03

bun!

Rocsi 1

06.05.2016, 20:54

Au facut si ai mei somon de Bunavestire si li s-a cam aplecat de el, cel putin sotul meu a zis ca nu mai mananca prea curand ...

Moni_alex 1

18.05.2016, 15:23

Bun!

Panacris 1

21.05.2016, 22:28

COMENTEAZA

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Somon cu sos de legume