Somon si couscous

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Sep 2015 | 5041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata file somon cu piele, fara oase
  • 75 grame couscous
  • cateva rosii cherry, taiate
  • 1 dovlecel mic, taiat batoane
  • 70 grame sugar snaps (mazare pastai)
  • 1 chili, tocat
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • o mana patrunjel proaspat tocat
  • sare/piper/ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Somon si couscous:

Se hidrateaza couscousul in apa fierbinte pentru 3 minute. 

Se presara sare si piper pe bucata de somon si se stropeste cu putin ulei de masline. Se pune la prajit intr-o tigaie fierbinte, cu partea cu piele in jos. Dupa cateva minute se intorace si se adauga dovlecelul, chili si sugar snaps de jur imprejur si se lasa la prajit 2 minute. 

Se amesteca rosiile cu couscousul, sucul de lamaie, putin ulei de masline, sare, piper si patrunjelul. 

Se scoate somonul pe o farfurie, iar in tigaie se adauga mixul de couscous. Se amesteca bine, se adauga somonul inapoi in tigaie, se acopera, se da focul la mare si se lasa 1 minut. 

Se consuma imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Somon si couscous" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumat