Sos bechamel

de Dana_Retetegg in Pt. paste, 8 Dec 2011 | 5733 vizualizari

COMENTARII (11)

Ionutza 1

08.12.2011, 12:47

arata bine sosul///am vazut la o emisiune pe euforia ca se pune si la macaroanele cu branza sa fie mai cremoase felicitaaari :*

Dana_Retetegg 1

08.12.2011, 12:51

Eu il stiam prima data la o cunostinta care il punea la clatite cu carne si legume Nu l-am incercat pana acum decat in lasagna, dar trebuie sa-l mai testez Multumesc

MotanLaOale 1

08.12.2011, 13:07

Lau 1

08.12.2011, 13:08

bun

mena29 1

08.12.2011, 13:10

imi place si sunt sigura ca nucsoara i-a dat o savoare aparte

gaby_gabytza 1

08.12.2011, 14:40

place

Dana_Retetegg 1

08.12.2011, 16:56

Stiu ca el original asa se face, cu nucsoara, plus ca imi place mult aroma ei

Dana_Retetegg 1

08.12.2011, 16:57

multumesc pt aprecieri tuturor

Rocsi 1

08.12.2011, 20:02

fain

Ubulika 1

09.12.2011, 21:54

superrrr trebuie incercat

Dana_Retetegg 1

09.12.2011, 22:20

Multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Béchamel