Sos cu hrean si wasabi

de mihaelar63 in Sosuri, 4 Ian 2015 | 6418 vizualizari

 

Chiar daca nu ai garnitura, un sos langa peste merge bine

 

INGREDIENTE

  • 200 gr smantana slaba
  • 100 ml ulei
  • 7 catei usturoi
  • 2 linguri zeama lamaie
  • 2 linguri pasta hrean
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 1 lingura pasta Wasabi
  • 1 ardei iute rosu
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos cu hrean si wasabi:

Usturoiul se curata si se toaca . Idem ardeiul iute rosu .

Se pune intr-un vas de blender usturoiul , ardeiul iute zeama de lamaie , sare , patrunjelul ,pasta de hrean si cea de wasabi .

Se toarna incet uleiul si in acelasi timp se blenduieste cu ajutorul mixerului vertical de mana .

La sfarsit se aduga smantana si se amesteca

TIPS-URI

1

Acest sos se poate folosi la pui, peste sau salata .

2

Daca nu se pune usturoi sosul il puteti folosi si la sarmale .

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos cu hrean si wasabi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

04.01.2015, 22:15

Babi draguta nu trebuie sa aduci nimic , doar vino

MOKUSKA 1

05.01.2015, 09:07

anca_rm 1

06.01.2015, 11:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de hrean...perfect pentru masa de Pasti