Sos de rosii pentru pui la gratar

de Tuxedo in Pt. carne, 23 Mai 2013 | 8085 vizualizari

 

Reteta o am de la mama soacra, este un sos foarte delicios, merge chiar si cu carne de porc! Reteta apartine zonei "Teleorman" unde se mananca bine de tot ;)

 

INGREDIENTE

  •  6 rosii mari si coapte 
  • 100 ml ulei 
  • 6 -7 catei de usturoi 
  • patrunjel verde (o mana) sau cat va place 
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de rosii pentru pui la gratar:

Se coc rosiile pe gratar (sau chiar in tigaie cu putin ulei sau in cuptor) pana cand se desprinde pielita de pe ele. Se curata de pielita si se zdrobesc in blender unde se adauga uleiul, usturoiul, sarea si piperul . Se pune sosul intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul tocat marunt.

Se consuma alaturi de carne la gratar, in special pui fript.

Pofta buna! este un deliciu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de rosii pentru pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

_Alina_ 1

24.05.2013, 08:04

Dana_Retetegg 1

24.05.2013, 10:10

bucatarimcudiana 1

24.05.2013, 10:20

buna ideea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi cu rosii coapte