Sos de rosii si ardei

de Constelatialeu in Sosuri, 7 Oct 2014 | 4390 vizualizari

COMENTARII (21)

portiadelumina 1

07.10.2014, 18:39

Cleme, acum ai ce pune peste sarmale.

babi5 1

07.10.2014, 18:41

mihaelar63 1

07.10.2014, 18:48

Si cu fluturasul ce-ai avut ?

Constelatialeu 1

07.10.2014, 18:48

Padre,corect se spune ''peste coaste''...

Merisor 1

07.10.2014, 18:53

Si eu fac din asta, e tare bun!

reisnaor_2006 1

07.10.2014, 18:55

o bunatate

Panacris 1

07.10.2014, 19:03

simona72 1

07.10.2014, 19:11

Deci la asta lucrai...tare bun!

Mitinita 1

07.10.2014, 19:15

pai, asa vin cu plasa la tine

Constelatialeu 1

07.10.2014, 19:28

Adina san,zic sa-ti iei rucsacul,plasa se rupe...

Constelatialeu 1

07.10.2014, 19:28

Simonete,deobicei cand te mananca te scarpini ca-i mai simplu...

Mitinita 1

07.10.2014, 19:33

Sa nu-mi ceri borcane goale in schimb, ca n-am

Bya Ralu 1

07.10.2014, 19:36

Bunica 1

07.10.2014, 19:37

Sa vezi ce apreciat o sa fie de Leonas!

- Andreea - 1

07.10.2014, 19:49

MotanLaOale 1

07.10.2014, 20:13

deyutzky 1

07.10.2014, 20:19

MOKUSKA 1

07.10.2014, 20:48

minunat

mirela0911 1

07.10.2014, 21:20

Ce culoare frumoasa are!

Rocsi 1

07.10.2014, 21:22

Foarte bun!

Valclaudia 1

07.10.2014, 21:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete in sos de rosii si ardei (Reteta nr. 150)