Sos de usturoi cu morcov

de ionix in Sosuri, 15 Oct 2010 | 4843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 galbenus de ou
  • 1 morcov
  • 3-4 catei de usturoi
  • O lingura cu zeama de lamaie
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • lingura cu mustar
  • Sare, piper alb
  • ½ lingura sos de soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi cu morcov:

Morcovul se da pe razatoare, pe ochiurile mici, iar usturoiul se piseaza marunt. Galbenusul, lasat la temperatura camerei, se freaca cu usturoiul pisat. Se adauga:  mustarul, sosul de soia si lamaia, alternandu-le. Se amesteca bine doar intr-un sens. Procedeul este ca la cel de preparare a maionezei. Se adauga si morcovul iar apoi se drege cu sare si piper.

Se poate servi alaturi de chips-uri sau fripturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi cu morcov" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (14)

ionix 1

16.10.2010, 15:33

@Mena... mersix

lilik 1

16.10.2010, 15:53

ce bun cred k e

mamaieelena 1

03.12.2010, 23:24

si eu cred ca e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de usturoi si iaurt