Sos remoulade

de Bucataras in Clasice, 23 Mai 2009 | 10636 vizualizari

 

Serviti alaturi de friptura rece de vita, porc ori pui ...

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite de capere, scurse si tocate marunt
  • 3 castraveciori murati, scursi si tocati marunt
  • 1 file de ansoa din conserva, scurs si tocat marunt
  • 150 ml maioneza
  • 1. lingurita mustar Dijon
  • 2 lingurite tarhon proaspat, tocat marunt
  • 2 lingurite de patrunjel proaspat, tocat
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos remoulade:

1. Puneti caperele tocate, castraveciorii si fileul de ansoa intr-un castron mic si amestecati-le

2. Adaugati maioneza, mustarul si verdeata tocata si amestecati bine. Asezonati dupa gust cu sare si piper, se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos remoulade" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tzatziki