Sosul la aripioare

de anisoara in Sosuri, 20 Aug 2010 | 7182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr de maioneza provansal, putin acrisoara
  • 50 gr de ketciup clasic, putin iute
  • 3 felii de lamaie - sucul
  • 3 catei de usturoi pisat
  • un praf de piper negru macinat
  • un varf de cutit  de mustar iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sosul la aripioare:

Gustul adevarat  care vi-l propun, se obtine din ingredientele enumerate. Daca veti folosi alt fel de maioneza, sau ketchup ,veti primi alt gust. Printre altele , gustul maionezei preparate in conditii de casa  se poate folosi, pentru ca ea va da gustul adevarat a acestui sos.

Toate ingredientele se amesteca intre ele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sosul la aripioare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos de rosii coapte cu usturoi