Spaghete Caponata

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 9 Mar 2016 | 3581 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ulei de masline
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura otet din vin rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de 400 grame rosii in bulion
  • 320 grame spaghete integrale
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete Caponata:

Se taie vanata in cuburi de 1 cm si se caleste  in ulei de masline, la foc mic timp de 15 minute, pana se inmoaie. 

Se adauga zaharul si otetul. 

Se taie usturoiul felii, se adauga in tigaie si se gateste 1 minut. 

Se adauga rosiile si putin apa. 

Se aduce sosul la punctul de fierbere si se lasa 15 minute, la foc mic. 

Se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se scurg, pastrand o parte din apa in care au fiert. 

Se adauga sare si piper in sos, daca este nevoie, apoi se adauga pastele si putin din apa in care au fiert pentru  obtine o consistenta cremoasa. 

Se servesc cu parmezan ras. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete Caponata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

CameliaR 1

09.03.2016, 19:23

Mmm, ce spaghete delicioase!

-Licurici- 1

10.03.2016, 08:23

Ce bune!!!

-Marius- 1

10.03.2016, 08:34

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor cu salvie si cimbru