Spanac cu cascaval la cuptor

de Sidy in Mancaruri de legume, 5 Apr 2011 | 6604 vizualizari

 

Asa dupa cum ti-am promis Medi , am facut spanacul tau gratinat cu mici modifcari.
Multumesc mult pentru idee...a fost minunat !

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac congelat
  • 200 g cascaval
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 70 g unt
  • 1 cana lapte
  • 1 rosie
  • 6-7 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu cascaval la cuptor:

Punem intr-o cratita bucati de unt, usturoi presat si spanacul decongelat. Sotam cateva minute. Radem cascavalul pe razatoarea cu gauri mari si adaugam 1/2 din cantitate in spanac, luand cratita de pe foc. Adaugam apoi pe rand faina, condimentele si laptele, amestecam pina se omogenizeaza.

Intr-un vas yenna uns cu putin unt adaugam spanacul si presaram deasupra cascavalul ramas. Adaugam rondelele de rosie , deasupra si patrunjel verde. Batem bine ouale si le rasturnam peste spanac. In cuptorul dinainte incalzit, asezam vasul yanna si -l lasam pina se rumeneste spanacul deasupra, cam 30-35 de minute. La servire presaram patrunjel verde deasupra portiei.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

deyutzky 1

05.04.2011, 19:39

Valentina 1

08.04.2011, 10:35

Am facut aseara si a iesit o nebunie... Sotul meu cand a vazut a zis ca-i dau mancare de rate, iar apoi a balotat 3/4 din mancare.
Am facut insa cu spanac crud si am pus un kg. Cred ca ar fi trebuit sa pun mai mult, pentru ca a iesit cam putin...

adry88 1

26.05.2011, 16:54

bun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rondele de cartofi, cu unt si cascaval la cuptor