Stiuca la cuptor

de mihaelar63 in Peste, 17 Feb 2020 | 1873 vizualizari

 

  Ce poate fi masi gustos decat peste proaspat cu mujdei ? Bineinteles ca sambata seara, in rest nu prea consumam usturoi in exces !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr bucati de stiuca proaspata
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 1 lingurita boia dulce afumata
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • sare
  • Mujdei verde: 4 catei usturoi, 2 linguri patrunjel verde tocat ,4 linguri ulei , 4 linguri apa minerala , sare
  • Salata verde cu ridichi si otet de mere .
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stiuca la cuptor:

  1. Feliile de stiuca se spala si se tamponeaza de excesul de lichid .
  2. Asezati pestele intr-un vas ceramic tapetat cu hartie de copt .
  3. Se  sareaza pestele si se unge cu untura proaspata de porc .
  4. Condimentati cu pipercu lamie si boia dulce afumata .
  5. Se coace stiuca la cuptor timp de 25 minute la 200 grade .
  6. Preparati u mujdei de usturoi din usturoiul pisat si ingredientele date .
  7. Serviti stiuca calda cu mujdei verde , alaturi de  salata verde si ridichi .

                             Pofta mare !!!

TIPS-URI

1

Puteti pune alaturi garnitura preferata. Eu pentru ... silueta am pus doar salata verde :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Stiuca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi