Sufleu de conopida

de Tabita _ in Mancaruri de legume, 28 Mar 2014 | 17243 vizualizari

 

Un sufleu gustos. Multumesc Dea!

 

INGREDIENTE

  • 400 g conopida
  • 2-3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • sare
  • 60 g branza
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de conopida:

Conopida se desface in buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare pana se inmoaie putin (~ 10 minute). Se scoate si se lasa la scurs.

Albusurile se bat cu un praf de sare, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.

Se unge cu unt vasul unde urmeaza sa punem conopida.

Se aseaza conopida in vas. Se adauga peste conopida ouale batute si amestecate cu iaurtul.

Se da la cuptor la foc mediu cam 20-30 de minute pana cand se rumeneste frumos deasupra.

Se scoate din cuptor si se presara branza rasa.

TIPS-URI

1

Puteti adauga si alte condimente sau legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida