Supa crema de legume

de susu in Supe/Ciorbe, 23 Feb 2010 | 4649 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1.5 l apa
  • 4 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • 3-4  cartofi
  • 2-3 buchetele conopida
  • 1 dovlecel
  • 1 mana mazare
  • cateva ciuperci
  • lapte
  • 100 gr unt
  • Patrunjel
  • Crutoane
  • Smantana  
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de legume:

Legumele se curata, se spala si se taie bucati mai mici. Se pune pe foc apa cu sare, piper, vegeta si cand da in clocot se adauga telina, albitura, morcovii si cartofii. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga si restul legumelor. Cand sunt complet fierte se scot si se pun in blender. Se amesteca piureul de legume cu apa in care au fiert, unt si se subtiaza cu lapte dupa gust. Crutoanele se fac din paine un pic mai veche sa se poata taia. Se taie cuburi se se stropesc cu ulei de masline. Se aseaza in tava de la cuptor si se pun cubulete de unt. Se lasa pana se rumenesc putin.Se serveste cu patrunjel, smantana si crutoane.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de ciuperci a la grec