Supa crema de telina

de susu in Supe/Ciorbe, 28 Feb 2010 | 4224 vizualizari

 

INGREDIENTE

    1 ceapa

    1 telina marisoara

    1 pastarnac

    3 cartofi

    300 g smantana

    200 g swaiter

    3 galbenusuri

    Patrunjel verde

    Piper alb

    Unt

    Paine pentru crutoane    

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de telina:

Se curate toate legumele si se spala. Se pun al fiert radacinoasele ca sunt mai tari sic and fierb pe jumatate se adauga si cartofii si se mai lasa pana fierb.Se paseaza legumele si se amesteca treptat cu zeama in care au fiert. Se adauga putin unt pentru a-i da gust. Se parat se freaca galbenusurile la care se adauga smantana si se pune cate putin din supa racita peste. Smantana se tine la temperature camerei inainte de a o folosi. Se amesteca bine dupa fiecare adaugare pt a nu se taia supa. Se taie cubulete o paine mai tare si se pune la cuptor cu unt topit si putin ulei de masline sau se trage in tigaie. In fiecare bol se pune swaiter ras si peste se pune supa. Se serveste cu crutoane si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de telina" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

ANCA 1

28.02.2010, 20:11

tare buna..o las de-o parte deocamdata, ca e 'ingrasatoare' ps: ce faina poza cu voi 2

susu 1

28.02.2010, 21:01

Multumesc Anca. E foarte buna supica, cremoasa, in ce priveste poza n-am avut alta poza cu supa decat asa

madi_marin 1

28.02.2010, 21:22

frumoasa si supa, frumoasa si poza....

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de miel reteta a la Radu Anton Roman