Supa cu taitei de casa

de ionela2682 in Supe/Ciorbe, 15 Feb 2010 | 6941 vizualizari

 

nelipsita din casa noastra, daca ar fi dupa mine a-si manca zilnic!

 

INGREDIENTE

  • 500 grame carne de pui
  • 2 bucati oua
  • 3-4 kilograme apa
  • 1 bucata pastarnac
  • 1 bucata morcov
  • 1 bucata ceapa
  • 50 grame telina
  • 1 bucata ardei rosu
  • 1 bucata ardei gras verde
  • pt taitei
  •  1 ou
  •  faina cat cuprinde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu taitei de casa:

incep prin a apune la fiert carnea de pui pe care am curatat-o si spalat bine. Intr-un castron se bate bine 1 ou cu putina sare dupa care se adauga faina in ploaie cat sa iasa un aluat tare pe care intindem cu sucitorul pana la grosimea dorita se ruleaza foaia si se taie in fasi subtirele. Se pun taiteii obtinuti pe o foaie de hartie pentru a se usca putin.

Se toaca sau se rad legumele si se calesc putin in ulei cat sa se inmoaie dupa care se toarna peste supa de pui si se continua fierberea pana ce carnea se desprinde dupa os iar legumele sunt fierte, se adauga taiteii si se mai fierbe inca vreo 3-4 min. Se stinge focul se adauga verdeata; marar, patrunjel si leustean tocate matunt, se sareaza dupa gust si se mai adauga un ou batut bine cu putina supa, se acopera si se lasa sa se racoreasca .

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bunica 1

16.02.2010, 20:56

Si eu , si eu , dar nu stiu sa fac taitei de casa Multumesc pentru reteta ! Arata foarte bine supa ! Am eu o mare amatoare de supa si cred ca o fac fericita cat de curand.

liana_geicu 1

18.02.2010, 18:52

O singura data am mancat ciorba cu taitei de casa, dar a fost atat de buna ca si acum imi aduc aminte si parca simt gustul! Suuuper!

ionela2682 1

19.02.2010, 10:41

vai dar ce este asa greu sa faci niste taitei ou si faina atat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de brocoli (cu mustar)