Supa de gaina

de Miha in Supe, 8 Aug 2009 | 6805 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne gaina
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata telina
  • taitei
  • sare,piper
 
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de gaina:

Se spala bine carnea si se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se spumuieste de cate ori este nevoie.

Se adauga legumele curatate si spalate.Se pun intregi.

Se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 1 ora si jumatate.Dupa ce a fiert carnea,se strecoara supa,iar zarzavatul se mixeaza fin.Se adauga din nou in supa.Se potriveste gustul de sare si piper. Se adauga carnea scoasa de pe oase si taiteii fierti separat sau galuste,dupa preferinta.

Se serveste fierbinte cu patrunjel verde tocat.

Cine doreste poate condimenta supa cu putin mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de gaina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase