Supa de pui cu dovlecei si praz

de Bya Ralu in Supe, 13 Iul 2015 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de tacamuri de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1 praz
  • 1 dovlecel maricel
  • 50-100 g legume congelate
  • 3 linguri de bulion
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/leustean uscat
  • 1 lingura de bors magic delikat cu legume
  • patrunjel prospat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu dovlecei si praz:

Spalam bine tacamuriile de pui, le punem in oala de supa, punem apa si punem la fiert.

Ceapa se toaca marunt, iar morcovul il taiem rondele, le punem la calit in ulei de masline pentru cateva minute, dupa care se adauga in oala de supa.

Adaugam si legumele congelate si lasam sa fiarba cam 20 minute. Cand sunt fierte bucatiile de pui si legumele, se adauga bulionul, dovlecelul curatat de coaja si seminte, taiat cuburi sau felii mai mari si prazul taiat rondele.

Se pun condimentele, se mai lasa circa 5-10 minute sa se fiarba dovlecelul.

Cand e gata se presara patrunjel proaspat tocat marunt.

TIPS-URI

1

se serveste cu ardei iute

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu dovlecei si praz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste