Supa de pui cu legume

de Corinuta in Supe, 19 Sep 2010 | 24253 vizualizari

 

Foarte sanatoasa si cu putine calorii.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 cepe de marime potrivita
  • 3 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 cartofi
  • 2 ardei grasi
  • 1 cutie(400 g) de rosii in bulion 
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare, piper macinat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu legume:

Se spala carnea si se taie cubulete, apoi se pune la fiert la foc potrivit in aprox. 3 litri de apa. Cand incepe sa clocoteasca se aduna spuma.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie in patru; morcovii si telina se curata, se spala si se dau pe razatoare; cartofii si ardeii se curata, se spala si se taie cubulete.

Toate legumele se pun la fiert cu carnea si se lasa aprox. 30 de minute. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga rosiile si se mai lasa sa fiarba 10 minute, apoi se opreste focul.

Intre timp se spala patrunjelul, se toaca marunt si se adauga la supa. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de ardei rosii dulci cu galuste de branza