Supa rece cu rosii

de Sabina in Supe, 15 Iul 2009 | 7638 vizualizari

 

Supa este specifica regiunii spaniole Andaluzia si este preparata din legume proaspete si servita rece. In unele cartile de bucate spaniole gazpacho (asa se numeste in spaniola) este mentionata ca o salata ce poate fi servita cu adaos de legume tocate, crutoane sau cu oua fierte tari.
Va asigur ca este foarte usor de pregatit si extrem de racoritoare, gustoasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 4 rosii coapte
  • 2 castraveti
  • 1 ardei gras
  • 1 bucata usturoi
  • 2-3 fire de ceapa
  • masline
  • cateva cubulete de branza
  • 2 linguri ulei de masline
  • patrunjel
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa rece cu rosii:

Pregatim legumele: curatam rosiile si castravetii de coaja, tocam ardeiul, ceapa si usturoiul marunt. Punem intr-un blender legumele, adaugam uleiul de masline, sare...piper dupa gust, apoi mizam. Pastram supa intr-un bol la frigider.
Cand servim decoram cu masline, cubulete de branza, ardei gras si patrunjel. Putem sa adaugam si crutoane trase-n ulei de masline si usturoi.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa rece cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu galuscute