Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti

de Satisfyyourcravings in Fructe de mare, 9 Noi 2018 | 5598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii bacon
  • 400 grame creveti (decongelati daca este nevoie, decorticati)
  • sare, piper
  • ulei de masline
  • 1 rosie
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 250 ml smantana pentru gatit
  • 200 grame tagliatelle
  • 80 grame Parmezan ras
  • 1 mana spanac proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti:

Baconul se toaca, rosia se taie bucati, iar ceapa, usturoiul si patrunjelul se toaca marunt. 

Se prajeste baconul in putin ulei de masline pana devine crocant. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare. 

Se adauga crevetii peste bacon si se presara cu sare si piper. Se prajesc pana cand crevetii devin roz si sunt gatiti. 

Se transfera baconul si crevetii pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa, rosia si usturoiul si se gatesc cateva minute, pana devin aurii. 

Se adauga smantana si se aduce la punctul de fierbere. Se adauga pastele, impreuna cu baconul, crevetii, branza si spanacul si se amesteca bine. Se adauga din apa in care au fost fierte pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle in sos cremos de smantana cu bacon si creveti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cous cous cu creveti si legume