Tarhon in otet

de lili in Conserve, 15 Mai 2011 | 8525 vizualizari

COMENTARII (7)

aziz 1

15.05.2011, 20:11

interesant

marcela1979 1

15.05.2011, 20:12

asa l pune si mama

mihaelaM 1

15.05.2011, 20:17

interesant

MVMih 1

15.05.2011, 20:35

Suna bine...dar pt cei invatzacei ...cum recomandati utilizarea?

adry88 1

15.05.2011, 21:04

Lau 1

16.05.2011, 08:19

interesant

RuxyRux 1

16.05.2011, 09:48

Ce mult imi place si eu pun an de an... il folosesc mai ales la ciorbe...de cartofi cu smantana..yamyyyy

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pasta picanta de gogosari