Tarta cu carne si ciuperci

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 10 Aug 2010 | 6719 vizualizari

 

O tarta rapida si gustoasa,chiar daca eu as prefera sa fie doar cu ciuperci....dar asta va fi poate urmatoarea incercare.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr faina
  • 6 linguri smantana
  • 50 gr margarina topita
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 2 cepe
  • 700 gr carne tocata
  • 300 gr ciuperci
  • 1 ou + unul pentru uns tarta
  • sare,piper,verdeata
  • praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu carne si ciuperci:

Pentru tarta:

300 gr faina

3 linguri smantana

50 gr margarina incalzita

1 praf de copt,sare,ou pentru uns taca

 

Pentru umplutura:

700 gr carne tocata

3 linguri smantana

1 ou

3 triunghiuri branza topita

2 cepe

6 ciupercute medii

Sare,piper,vegeta,verdeata

 

Pentru tarta se amesteca toate ingredientele si se pune in forma de tarta,lasand cateva fasiute de aluat pentru decor.

 

Ciupercile se taie si se calesc impreuna cu ceapa.

Carnea tocata se prajeste si ea cu ceapa,se condimenteaza,dupa ce se raceste se pune in robot si se macina adaugand smantana ,branza si oul.

Se adauga ciupercile,condimente daca mai este nevoie si verdeata multa.

Se pune in tava peste aluatul de tarta si se da la cuptorul incins la 190 grade pentru 40 minute.

Este la fel de buna calda ca si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

epurasha2bb 1

12.08.2010, 20:30

ce frumos ! buna reteta!

Gouda 1

22.09.2010, 20:42

Formidabil!!!

diaconta 1

22.09.2010, 20:48

Sa stii Gouda ca e buna rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite sarate umplute cu ficatei,ciuperci si piept de curcan la cuptor