Tartine cu pasta de ton

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2012 | 9794 vizualizari

 

Ieri am chefuit nitel cu familia si prietenii, asa ca pe langa aperitive am avut si niste tartine delicioase, zic eu :D cu ton si icre negre

 

INGREDIENTE

  • 2 cutii de ton in ulei
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 1/2 lamaie
  • 100 g unt la temperatura camerei
  • feliide paine coapta ( de preferat ar fi painea toast )
  • frunze de patrunjel proaspete pentru ornat.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine cu pasta de ton:

Taiem feliile de paine in 4, dupa care le bagam la cuptor pentru a se usca usor.

Punem tonul intr-o strecuratoare la scurs 30 de minute ( trebuie sa fie scurs foarte bine)

Mixam untul cu sare si piper pana devine spuma. dupa care adaugam tonul pe care l-am zdrobit cu furculita. Bagam totul la blender.

Adaugam ceapa data pe razatoare si scursa bine.

Omogenizam compozitia si dam la rece.

Va iesii ca un pate.

Cu o seringa punem pe feliile de paine coapta.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu pasta de ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tartine cu salata de oua