Tartine picante cu dovlecel

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 2582 vizualizari

 

Din revista "retete fan branza"...

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de paine cu faina integrala si seminte
  • 6 felii de dovlecei
  • 4 felii de cascaval Delaco
  • 6 feliute de muschi afumat
  • 6 rosi cherry
  • 3 jumatati de miez de lapte Delaco
  • 3 motzuri de branza de capra Delaco
  • 3 boabe de piper roz+3 boabe piper negru-pt decor
  • reductie de otet balsamic(1 cescuta mica otet balsamic, 1 cescuta mica vin rosu, 2 linguri sos de soia, 1 lingurita zahar brun)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tartine picante cu dovlecel:

Se prajesc feliile de dovlecel, cu tot cu coaja in tigaia gril.

Separat se face reductia de otet balsamic: se pun toate ingredietele mentionate  intr-un ibric, se pun pe foc si se lasa pana scade destul incat sa ramana de consistenta fluida usoara. 

Se monteaza: pe feliile de paine se pun feliile de cascaval, feliile de dovlecel, putina reductie peste dovlecei, felii de muschi, feliute de miez de lapte pe o felie, iar pe cealalta branza de capra. In mijloc cate o boaba de piper pt decor. Se aseaza in farfurie rosii cherry si cateva linguri de reductie de otet balsamic.

Garantez ca este o nebunie....Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine picante cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari copti, umpluti cu cascaval si ou