Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2017 | 7076 vizualizari

 

O varianta de mic dejun rapida, calda si consistenta! De ce sa mancati niste ochiuri simple, cand le puteti combina cu cateva ingrediente si veti obtine un preparat atat de bun? Va recomand cu mare drag reteta si cred ca este anotimpul potrivit sa consumam acest preparat.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 fir de cabanos
  • 1 ardei rosu potrivit
  • 2 linguri pasata de rosii
  • 1 lingura boabe de porumb
  • 1 lingura parmezan ras
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos:

Cabanosul il taiem bucatele potrivite.
Ardeiul rosu il spalam, indepartam cotorul si semintele, il taiem fasii lunguiete.
Incingem uleiul intr-o tigaie, punem cabanosul.
Il rumenim 1-2 minute, apoi dam drumul ardeilor si inabusim totul 1 minut.
Punem pasata de rosii si o canita de apa.
Presaram sare si piper.
Amestecam totul bine, acoperim cu un capac si lasam cam 5 minute sa fiarba la foc potrivit.
Spargem cele doua oua in tigaie, cu grija le dam drumul, le presaram cu putina sare.

Punem iar capacul si lasam pe foc pana lichidul este scazut si ouale se albesc deasupra si sunt facute.
Tragem tigaia de pe foc, presaram boabele de porumb si parmezanul ras.
Servim simplu sau cu o salata.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tigaie calda cu oua, ardei si cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

silvianart 1

20.01.2017, 16:04

Mmmmm !!! Imi place ..

mihaelar63 1

21.01.2017, 10:19

Phui ce tigaie !!! Imi place ineditul boabelor de porumb

Rocsi 1

21.01.2017, 18:41

Silvian, Mihaela, va multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Foietaje cu branza si ardei