Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

de Bya Ralu in Slow Cooker, 13 Aug 2016 | 3772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut uscat
  • 150 g pulpa de porc
  • 1/2 dovlecel zucchini
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei iute rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cana de pasta de rosii
  • 1 morcov
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/boia dulce/praf de chilli
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot:

Nautul se pune intr-un castron acoperit cu apa si se lasa peste noapte.

Carnea o taiem in bucati mai mari si o punem in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 2.4 l cu putin ulei de masline, setam aparatul la High pentru 03:00.

Dupa cateva minute punem un pahar de apa calda si lasam sa fiarba carnea car 01:30 dupa care adaugam nautul scurs si clatit,ceapa tocata marunt ,ardeiul iute taiat felii,usturoiul strivit,morcovul dat pe razatoare si condimentele.

Dupa 30 minute punem pasta de rosii si dovlecelul zucchinii taiat cuburi cu tot cu coaja.

Se presara patrunjel tocat marunt.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de naut cu zucchini si carne de porc la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui cu legume la slow cooker Crock-Pot