Tocanita de ardei si ciuperci

de meosiris in Mancaruri de post, 5 Oct 2010 | 7420 vizualizari

 

Recipe by Edith.

 

INGREDIENTE

  • 5 ardei grasi
  • 300g ciuperci din conserva
  • 3 cepe
  • 3 catei de usturoi
  • 1 conserva rosii cu sos
  • supa de legume
  • 2 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • sare,
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ardei si ciuperci:

-Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei.
-Se pun ciupercile,apoi se adauga 1/2 cana supa de legume si se lasa la fiert 20 de minute.
-Dupa cele 20min se adauga ardeii taiati felii si se lasa la fiert 10 minute.
-Se pun rosiile taiate marunt si bulionul.
-Lasam la fiert pana scade tocanita .
-Se condimenteaza, se pune usturoiul tocat si patrunjelul verde.
-Servim cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

Adinacarla 1

06.10.2010, 16:06

gustos

Rocsi 1

06.10.2010, 21:34

super mancarea pentru o zi de post

elena1988 1

24.02.2011, 09:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Quinoa cu ciuperci