Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi

de laura_n in Mancaruri de legume, 25 Iun 2018 | 13113 vizualizari

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

25.06.2018, 20:20

buna buna

Valclaudia 1

25.06.2018, 20:25

Grozava!!

Rocsi 1

25.06.2018, 20:34

Foarte faina, desi nu am mancat niciodata galbiori! O astfel de tocanita am facut si eu astazi, doar ca am folosit hribi!

simona72 1

25.06.2018, 20:34

Nu-mi place!

Gherca Daniela 1

25.06.2018, 20:47

tare buna!

laura_n 1

25.06.2018, 20:48

Rocsu, facem schimb

laura_n 1

25.06.2018, 20:48

Urato! ))

laura_n 1

25.06.2018, 20:55

Multumesc frumos!

Rocsi 1

25.06.2018, 21:07

Facem, facem

Adi 1

25.06.2018, 21:09

Buna!

Rahela Velicu 1

25.06.2018, 21:09

Merisor 1

25.06.2018, 21:21

Yummm, am salivt la greu!

Constelatialeu 1

25.06.2018, 21:52

Sigur erau galbeni, ca parca sunt ase mai negriciosi

RuxyRux 1

25.06.2018, 21:57

Exact asta am preparat si eu astazi Laurica! Minunat, nu ma pot satura de gust!

Andra_Constantinescu 1

25.06.2018, 22:07

Ce-as manca si eu!

mirela0911 1

26.06.2018, 05:15

Hmmm ...

Ksenya 1

26.06.2018, 07:49

as savura o portie cu placere

dantes 1

26.06.2018, 16:13

Buna!

-Licurici- 1

12.07.2018, 13:19

Imi place mult!

Panacris 1

05.10.2020, 20:19

Hmm, de probat si reteta ta!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci pleurotus cu smantana lichida