Tort aperitiv din omleta

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2013 | 34394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru omleta cu ardei:
  • 6 oua
  • 200 gr cascaval
  • 2 ardei capia
  • sare si piper
  • pentru omleta cu verdeturi:
  • 6 oua
  • 200 gr telemea oi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort aperitiv din omleta:

Batem ouale  si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt  . 

Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa .

Amestecam ouale cu telemeaua rasa .Adaugam ceapa si mararul si asezonam cu sare si piper. Daca telemeaua este sarata nu mai este nevoie de sare. Turnam compozitia  in tava unsa cu unt .

Dam la cuptor la foc mic.O lasam sa se raceasca in tava si apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa.

Suprapunem omletele si le taiem in jumatate. Suprapunem apoi si jumatatile si vor rezulta patru straturi .

Taiem felii ca pe tort. 

Se poate servi cu ketchup , cu rosii, cu castraveti murati, in functie de preferintele fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din omleta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

vio_dreams 1

07.02.2013, 05:16

Eu nu am lipit-o cu nimic, am pus omletele calde una peste alta si apoi le-am taiat ca pe tort, insa cred ca ar fi mers de minune o crema de branza intre ele!

Florentina_Cristina 1

06.02.2014, 22:47

ce prezentare

Claudia1972 1

07.02.2014, 17:40

Foarte frumos si mai mult ca sigur si gustos. Fac si eu des aceasta reteta, mai ales in weekend, cand ne adunam toata familia la micul dejun, cu diferenta ca nu bag cascaval sau branza in omleta, ci pun intre omletele fierbinti cascaval ras si felii de sunca de praga sau felii de salam. Lipirea este garantata, si, dupa ce se racoreste, se taie frumos, chiar ca un tort. Felicitari!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crenvusti in aluat