Tort cu mere şi cremă de zahăr ars

de Miha in Torturi, 14 Apr 2009 | 21228 vizualizari

COMENTARII (49)

Bucataras 1

27.03.2009, 13:59

trebuie sa bagam emoticoana...cuvintele nu mai sint de ajuns ploua...

Flori 1

27.03.2009, 14:31

Ploua rau, Bucataras!!! ))F. f. misto, Miha, cred ca o sa-l incerc cat de curand! Esti o comoara la casa omului!!!

Miha 1

27.03.2009, 14:38

Daaa...cu niste emoticoane poate reusesc si eu sa ma "iexprim" mai bine...

Multumesc Flori! Te pup!

Oana 1

27.03.2009, 15:19

Aoleuuuu, e torentiala rau!! Mihaaa, suuper!!

Miha 1

27.03.2009, 15:36

Te pup Oana! Multumesc!

ANCA 1

27.03.2009, 18:22

eu deja plaaaang...
PS: imi place tare ca la cantitati folosesti sfanta lingura e mult mai simplu, mai ales ca eu una nu am cantar...

ioana_ 1

27.03.2009, 21:11

Mihaaaa, cat e de mare vasul in care coci? Avand in vedere ca din 6 jumatati de mere s-a umplut, cred ca destul de micut, nu??? Sa aiba 20cm diametru?

Flori 1

27.03.2009, 22:56

Ioana, si eu am un vas mai mare si am mai pus cate un pic cu "de la mine putere" peste tot, mai putin in crema de ou+lapte, ca eu zic ca este suficienta si pt o tava mai mare. Mai am 5 min si-l scot din cuptor. Si pare reusit...

Miha 1

27.03.2009, 23:27

Ioana,da...am facut intr-un vas mai mic...e de 18 cm diametru.

Flori,abia astept impresiile!

Bucataras 1

27.03.2009, 23:42

Si eu

Bucataras 1

27.03.2009, 23:44

Flori, vezi ca te-am bagat in juriu la concurs

Catalin 1

28.03.2009, 00:23

Ai grija, sa nu-i faci cu ochiu' lu' Wilmark

Flori 1

28.03.2009, 11:13

Deci:
1. Miha, sa traiesti 1000 de ani si sa tot scrii pe Bucataras de astea! Hai noroc, dau de baut, ca lucru bun m-ai invatat!
2. Impresii: delicios, se face f f usor (sa zicem ca doar timpul e unicul "dusman"), racoros si numai bun de recucerit jumatatea.
3.Bucataras, vb serios???
4. Catalin, sunt picata din luna, inca n-am prins ideea, stai sa citesc pe-aici, sa pricep ce si cum...

Catalin 1

28.03.2009, 23:26

Flori, scuze, a fost greseala mea. Am crezut ca sintem in juriu la "Dansez pentru tine" :lol:

Bucataras 1

29.03.2009, 09:24

pst. am pus emoticoanele alaturi

Miha 1

29.03.2009, 20:09

Flori,ma bucur tare tare ca v-a placut tortuletul...

De scris o sa mai scriu la bucatarasi ;) daca nu m-o fugari careva de pe aici...:-D

Miha 1

29.03.2009, 20:11

Simo,multumesc mult pentru felicitari!

Miha 1

29.03.2009, 20:13

Iahim,multumesc!

ccris_ccris 1

01.05.2009, 00:52

Mmm, delicios, il facea si mama candva! Poate o surprind odata si-l fac eu iar! Timp sa fie!

Roda 1

01.05.2009, 23:40

Felicitari, draga mea.Tortul arata super.Si eu il prepar celor din familia mea, dar intr-un vas putin mai mare,iar in scobitura jumatatilor de mere, pentru nepotelul meu, trebuie sa pun si dulceata.In rest, procedez la fel.Yummy ...delicios!!!

Miha 1

03.05.2009, 19:20

Cris,uite vezi?Si retetele mamei sau ale bunicii is bune sa le impartasesti cu noi!

Miha 1

03.05.2009, 19:21

Roda,multumesc de pontul cu dulceata! Tre sa fie delicios!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de zahar ars cu frisca si fructe