Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde

de Satisfyyourcravings in Vegan / Raw vegan, 29 Dec 2013 | 6885 vizualizari

 

Un tort delicios și simplu de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 250 grame caju crud, nesărat
  • 150 grame cacao
  • 3 linguri de miere
  • o mână frunze de mentă proaspătă
  • 200 ml apă
  • 70 grame cremă de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde:

Într-un robot de bucătărie, se toacă și amestecă toate ingredientele până devin o pastă omogenă. 

Se toarnă compoziția obținută într-o tavă cu fund detașabil cu diametrul de 23 de centimetri și se introduce în congelator pâna devine fermă. 

Se servește cu fulgi de cocos și felii de kiwi sau coacăze proaspete.

TIPS-URI

1

Data viitoare voi folosi mai putină miere pentru că mi s-a părut prea dulce

2

Nu am folosit 200 de mililitri de apă pentru că aș fi obținut o pastă mult prea fluidă

3

Reteta originală recomanda folosirea uleiului de cocos, dar eu am folosit cremă de cocos.

4

Se poate păstra la congelator pentru o lună.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort raw vegan cu mentă și caju by Gust Verde" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort raws pt. aniversarea blogului