Tort raws pt. aniversarea blogului

de adnia in Vegan / Raw vegan, 25 Iul 2013 | 6508 vizualizari

COMENTARII (22)

Constelatialeu 1

25.07.2013, 18:08

Felicitari !

Bya Ralu 1

25.07.2013, 18:11

ce frumos e

laura_n 1

25.07.2013, 18:14

pe mine m-ai convins cu atatea argumente
multi anisori blogului

adnia 1

25.07.2013, 18:20

multumeeeeeeeeeeeeeesc!

Merisor 1

25.07.2013, 18:20

Felicitari!

MotanLaOale 1

25.07.2013, 18:25

Felicitari!

- Andreea - 1

25.07.2013, 18:43

Ce bine arata

nilgun 1

25.07.2013, 18:46

bunatate

simona72 1

25.07.2013, 19:55

Felicitari!!! La cat mai multe retete la fel de bune si sanatoase ca toate cele pe care le faci. Adopti un stil pe care-l admir si respect dar pe care din pacate multi nu-l putem urma, printre ei ma numar si eu. Inca odata felicitari pt tot ce faci!!!

Rocsi 1

25.07.2013, 20:03

Bravo Adnia si te felicit si pentru faptul ca incerci sa pregatesti totul cat mai sanatos

Xandrinne 1

25.07.2013, 20:26

La multi ani blogului tau!
Superb tort.

Panacris 1

25.07.2013, 20:46

adnia 1

25.07.2013, 20:54

Simona, eu gatesc in toate stilurile, pt. toti ai casei, inclusiv pt. mine...datorita sensibilitatii mele, nu pot consuma absolut orice, dar incerc sa mentin un echilibru si pt. cei dragi mie, care nu au adoptat stilul meu! te pup si-ti multumesc!

Ela68 1

25.07.2013, 21:19

imi place stilul pe care l-ai adoptat. Mi-as dori si eu sa realizez astfel de lucruri, insa n-am un robot performant. Singurul tort raw pe care l-am facut a iesit foarte bun, insa m-am chinuit foarte mult sa obtin o crema fina din caju amestecat cu unt de cocos si de cacao.
La multi ani blogului ! Si eu tot 2 am implinitde curand.

adnia 1

28.07.2013, 09:26

felicitari, Ela...astept evenimentul!

Corinuta 1

14.08.2013, 10:15

Excelent tortulet! Felicitari ptr tot ce faci!

adnia 1

14.08.2013, 20:54

multumesc frumos, Corina33!

nilgun 1

31.08.2013, 23:06

fff tare dar dee unde se cunnpara toate aceste ingrediente?

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:15

Minunatie! Felicitari Adnia...e superb!

RuxyRux 1

31.08.2013, 23:15

Nilgun...de la PLAFAR sau de pe INTERNET

adnia 1

01.09.2013, 21:57

multumesc, Ruxy! si multumesc ca ai lamurit-o tu pe Ilgun...eu eram la mare

monik80 1

19.03.2015, 08:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort din quinoa si crema de avocado