Tortulet Diplomat cu piscoturi

de maria_claudia in Torturi, 13 Sep 2010 | 7061 vizualizari

 

Acest tortulet l-am facut tot ptr ziua lui Robert poate va intrebati de ce am facut doua dar cum el adora tortul diplomat m-am gandit sa-i fac unul.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua,
  • 200ml lapte,
  • 500ml frisca lichida,
  • 20gr. gelatina,
  • 16 linguri zahar,
  • un compot ananas
  • piscoturi.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortulet Diplomat cu piscoturi:

Ouale cu laptele si 6 linguri de zahar se pun la foc mic, amestecand continuu.Cand este de consistena unei smantani groase, se da deoparte si se adauga imediat gelatina.Se lasa la racit.

Prepari frisca:smantana lichida se mixeaza cu 10 linguri de zahar si zaharul vanilat, apoi se adauga in crema de oua bine racita  impreuna cu ananasul taiat bucatele.

Piscoturile insiropate in zeama de la compot se aseaza intr-o tava detasabila care a fost tapetata cu celofan.Compozitia se toarna peste piscoturi si se lasa la racit 6 ore, se orneaza cu frisca si fructe dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet Diplomat cu piscoturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Bucataras