Trufe raw

de anca_rm in Vegan / Raw vegan, 26 Oct 2015 | 4286 vizualizari

 

Foarte bune , sanatoase , fara indulcitori si rapid de facut.

 

INGREDIENTE

  • 10 curmale fara samburi
  • 10 caise dezhidratate
  • 100 gr migdale
  • 100 gr nuci
  • 50 gr fulgi cocos
  • 1 lingura pudra roscove
  • 50 gr seminte canepa
  • 100 gr unt cacao
  • 2 linguri miere (daca se cere)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trufe raw:

Aceste trufe sunt foarte usor de facut. Aveti nevoie de un robot de bucatarie.

In vasul robotului punem ingredientele , mai putin untul de cacao . Untul de cacao il punem intr-un vas cu apa pe foc si lasam sa se topeasca.

Pornim robotul de bucatarie si il lasam sa mearga pana cand obtinem o pasta .

Turnam si untul de cacao si mai pornim robotul ca sa se omogenizeze.

Din compozitia rezultata facem bilute de marimea unei nuci .

Eu o parte din ele le-am dat prin cacao , iar o parte le-am lasat asa.

Le asezam intr-o caserola si le dam la congelator  pentru 10-15 minute . Dupa acest timp se pot servi .

Inainte de a forma bilutele gustati sa vedeti daca este suficient de dulce , daca credeti ca mai trebuie indulcite atunci adaugati mierea si mai amestecati putin .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Trufe raw" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:57

Rocsi 1

26.10.2015, 20:09

Mmmm...

mirela0911 1

27.10.2015, 12:29

Ce bune trebuie să fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Mousse de avocado cu grapefruit si roscove