Un mic dejun copios

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2012 | 3778 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 3 linguri cu cascaval ras
  • 1 ridichie
  • salata
  • ardei
  • rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un mic dejun copios:

Se incepe prin a pregati cosuletul din cascaval ras astfel: intr-o tigaie de dimensiuni mai mici decat cea normala se pune la incins la foc de aragaz si se imprastie pe toata suprafata, cascavalul in mod egal. La inceput focul trebuie sa fie mai domol, iar cand cascavalul s-a topit uniform se da focul mai mare. Cu o paleta si cu indemanare se intoarce ca la clatite pe cealalta parte ca sa se rumeneasca putin. Se scoate pe dosul unui borcan de miere si rapid se aduna cascavalul pe peretii borcanului pentru a da forma de cos si acesta sa se intareasca. Se lasa pana la racirea completa a cosuletului.

In aceeasi tigaie am facut un ou ochi pe care l-am pus in cosulet ornand cu ridiche, ardei si rosie. La baza am pus salata verde rupta in bucati mici. Alaturi de o cafea cum sotul obisnuieste sa bea dimineata este delicios acest mic dejun.

Pofta mare,

TIPS-URI

1

Ati remarcat probabil ca nu am folosit sare si alt condiment, dar eu nu prea folosesc sare atunci cand este branza sau cascaval ca mi se pare suficient cat contin ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un mic dejun copios" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mini pateuri cu branza