Varza acra calita cu porc

de cristinne in Porc, 10 Ian 2011 | 8224 vizualizari

 

Varza murata calita, cu pulpa de porc cuburi.

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate;
  • ulei;
  • pulpa pe porc;
  • 2 cepe;
  • 1 morcov;
  • cimbru;
  •  piper si sare;
  • bulion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu porc:

Se da intr-un clocot pulpa de porc taiate cubulete. Se caleste in ulei ceapa si morcovul taiate marunt cu bucatelele de carne. Se adauga si varza taiata subtire.. Se amesteca conntinuu si dupa 1 minut, se adauga apa cat cuprinde ca sa fiarba. Se fierbe pana se inmoaie varza, apoi se adauga bulion (5linguri), marar tocat marunt si cimbru uscat. Se mai lasa cateva minute si e gata! Se serveste alaturi de ardei iute.

 

TIPS-URI

1

varza se lasa la dezsarat si dezacrit o noapte in apa rece. Eu asa am facut si a iesit mult mai gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta Oua pe rosii, reteta simpla si gustoasa

de Miha 9

pe 03.06 la 13:01

Reteta Muschiulet de porc cu merisoare, perfecta pentru o cina rafinata

de Miha 9

pe 03.06 la 12:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor