Varza murata pentru iarna

de Bunica in Muraturi, 27 Sep 2009 | 36817 vizualizari

COMENTARII (14)

Oana 1

27.09.2009, 20:35

Super reteta si informatiile, Buni! mama stiu ca pune si boabe de porumb, uscate.

ANCA 1

27.09.2009, 22:11

Bucataras 1

27.09.2009, 22:33

Oana 1

28.09.2009, 00:21

Foarte tare!

Bunica 1

28.09.2009, 06:57

danygospodina, n-ai avut somn?La o ora asa matinala faci tu comentarii?

Miha 1

28.09.2009, 10:27

Eu sper ca daca mai stau pe aici sa nu ma molipsiti de insomnie.

Bunica 1

28.09.2009, 22:58

danygospodina, sotul tau trebuie sa stie ca "Bunica" va lasa sa va faceti de cap in bucatarie.

sandytza 1

07.10.2009, 15:39

de mult nu am mai pus eu muraturi . iar varza murata era printre preferatele mele. Eh asta e daca nu esti acasa ... Si eu faceam aproape la fel ca si Bunica doar ca eu intotdeauna calculam sarea astfel: in cotorul fiecarei verze , adica dupa ce ai scos cotorul in gaura aia pui sare mare pana se umple si aia era toata saramura . In rest exact ca si Bunica asa ca trebuie sa fie foarte buna

Bunica 1

07.10.2009, 22:04

Ai dreptate sa calculezi asa , dar depinde de fiecare cat de adanc scobeste cotorul si poti avea surprize .

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet