Vinete la borcan, cu usturoi si ierburi aromatice in ulei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2020 | 9920 vizualizari

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

30.10.2020, 21:18

mihaelar63 1

30.10.2020, 22:10

Buna reteta !!!
Pe la noi, avem salata ce o preparam la greu . Cred ca sunt si alte moduri de a prepara vinetele ce trebuie experimentate !!!

abstract01 1

30.10.2020, 23:30

Delicoioase 🤗

simona72 1

31.10.2020, 08:20

Îmi place. Le consideri o muratură? Mi-ar plăcea dacă ar fi ușor tari/crocante... 😁 În rest, numai de bine. ❤️❤️

vasimur 1

31.10.2020, 10:21

dantes 1

31.10.2020, 10:29

Interesant!

Panacris 1

31.10.2020, 14:19

oanapl 1

31.10.2020, 20:56

Interesantă rețetă!

madi_marin 1

31.10.2020, 20:57

Gherca Daniela 1

01.11.2020, 13:52

Rocsi 1

01.11.2020, 20:16

Interesanta reteta!

Bucataras 1

06.11.2020, 14:23

Simona, nu sunt crocante ca muraturile. Fiind oparite si conservate apoi in ulei sunt usor mai moi, dar foarte gustoase, altfel.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat