Waffe belgiene

de Oana in Dulciuri, 13 Dec 2009 | 11903 vizualizari

 

Iata o reteta originala, n-am venit de-acolo cu mana goala :). Waffele mele vor avea toate forma de Mickey :))), dar sunt senzationale!

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 300 g zahar
  • 1 plic praf de copt(10 g)
  • 300 g unt
  • 5 oua
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Waffe belgiene:

Se amesteca intr-un castron faina, zaharul si praful de copt. Se adauga untul moale si ouale si se mixeaza bine. rezulta un aluat mai gros, care nu curge.

Aparatul de waffe se incinge si se pune aluat cu lingura. Imediat untul incepe sa se topeasca si cu ajutorul lingura intindeti bine pe toata suprafata formei. Se coc 4 minute.

Se pot manca simple, pudrate cu zahar sau cu diferite toppinguri si frisca. Delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Waffe belgiene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Ligia Bxl 1

10.01.2011, 09:12

OANA ai fost prin Belgia si nu ai trecut si pe la mine? aici se numesc gofre,se gasesc in toate magazinele si chiar sunt masini speciale ca cele de inghetata pe strada care le prepara pe loc si ma innebunesc cu mirosul lor asa ca mi le fac si singura in casa

Oana 1

10.01.2011, 21:18

Ligia, pai daca stiam Tonetele din strada sunt super, numai de la ele am mancat gofre

adry88 1

08.05.2011, 12:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gofre subtiri si crocante