Zarzavat pentru iarna

de Sylvia in Conserve, 26 Sep 2010 | 22332 vizualizari

COMENTARII (15)

Corinuta 1

26.09.2010, 13:51

foarte buna combinatie, cate borcanele ies din catitatile astea?

silvi0ara 1

26.09.2010, 13:51

Foarte bune,fac si ceva in genul asta.

Sylvia 1

26.09.2010, 14:05

Mie mi-au iesit 5 borcanele dar mici

Sylvia 1

26.09.2010, 14:06

Silvioara eu o sa mao fac si cel cu rosii , asta il fac pentru mancarurile in care nu se pun rosii si la pilafuri il folosesc, e f bun.

ionix 1

26.09.2010, 14:42

vai, ai avut rabdarea sa dai atatea legume pe razatoare??? eu urasc razatoarea arata bine zarzavatul tau

Sylvia 1

26.09.2010, 15:03

Ionix eu am o razatoare super faina si complexa cu care tare greu m-am imprietenit ca ma tot taiam cu ea si merge f repede. Asta il folosesc la supe si mancaruri unde nu merge rosii, saptamana viitaore fac si zarzavatul tau cu rosii

ionix 1

26.09.2010, 15:05

si eu ma tai mereu cand dau pe razatoare eh, arta cere sacrificii... pana si cea culinara hehe spor la treaba

Rocsi 1

26.09.2010, 17:03

super

Ina 1

26.09.2010, 18:51

ce se vede negru-n poza? Ai mai pus ceva, sau e telina?

Bucataras Medi 1

26.09.2010, 19:50

cred ca-s frunzele de telina..................felicitari pentru tot ceea ce faci Sylvia...............

yafa 1

27.09.2010, 12:08

Foarte foarte bun si sanatos zarzavatul asta asa, nu mai trebuie nici vegeta nici delicat nici nimic la papica. Ca deobicei, chapeau bas Madame!

Laly 1

27.09.2010, 12:36

Ce bun va fi la iarna

nadina73 1

29.09.2010, 00:28

sant in criza de timp dar trec rapid si prin curtea ta,sant restanta5f

pompierulpescar 1

17.10.2011, 18:05

Zarzavatul se pune in apa la desarat, apoi se pune la scurs, intr-o strecuratoare

gaby_duceag 1

17.10.2011, 18:59

pompier-pescar, bun pont, zau nu m-am gandit la asta

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zarzavat pentru ciorbe